Dosta je ĆUTALA: Aleksandra Nikolić imala da poruči SAMO JEDNO Maji Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 10:58

Dosta je ĆUTALA: Aleksandra Nikolić imala da poruči SAMO JEDNO Maji Marinković

Poznato je da odnos Maje i Aleks nikako nije dobar, a pobednica "Zadruge 6" je ovom rečenicom to i zapečatila.

Miljana Kulić i Maja Marinković juče su se posvađale, a nekadašnje drugarice su ušle u žestok okršaj zbog kreveta u kojem je Kulićeva spavala. Ona je Maji sve sasula u lice, rekavši da ju je razočarala, te da od nje može da očekuje da sutra spava sa njenim mužem samo kad bi ona otišla do prodavnice da kupi sok sinu Željku.

Ono što je, takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogima zaparalo uši, jeste to što je Miljana rekla da svojoj prijateljici Aleks Nikolić nije čestitala pobedu u "Zadruzi 6" upravo zbog Maje sa kojom, kako već znamo, Nikolićeva nije u dobrim odnosima.

Aleksandra se sada oglasila ovim povodom, a o tome koliko je u lošim odnosima sa starletom, govori i činjenica da ni ime nije htela da joj spomene:

- Što se tiče "Elite", zaista ne pratim dešavanja vezana za tu osobu, tako da ne bih komentarisala ni Miljanu ni drugu osobu - rekla je kratko Aleks za Pink.rs.

Maja i Miljana su nastavile svoju svađu i tokom emisije "Pretres nedelje", a potom su u ranim jutarnjim časovima potpuno zaboravile na sukob i reči koje su jedna drugoj izgovorile, te sele zajedno u pušionicu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.