Izvor: JUGpress.com, 03.Avg.2021, 22:51

Zašto Brnabić u Bujanovac, Preševo i Surdulicu nije išla kao premijerka već stranački

LESKOVAC-BUJANOVAC-PREŠEVO-SURDULICA

Na pitanje novinarke JUGpressa kako to da u Jablaničkom okrugu obilazi sve opštine kao premijerka a da u Pčinjskom okrugu nije u tom svojstvu išla u opštine gde SNS nije na vlasti, već kao stranački funkcioner i sretala se samo sa ljudima iz SNS i da li s eto desilo slučajno Brnaić je rekla:

„Ja kada obilazim okrug ili bilo koju lokalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << samoupravu i kao član SNS ja se trudim da obidjem i naše odbore. Sve ono što sam radila u Pčinjskom okrugu kao premijerka, rdaila sma u radno vreme. Van radnog vremena .  Ja sma medijiam najavila da ću nakon tog dela ići da obidjen i naše odbore u Surdulici, Bujanovcu i Preševu.

Ono što sam htela da čujem je kako stranka radi i da im dam svu moju podršku“, rekla je ona.

„U Preševu i Bujanovcu nisu bili samo naši članovi već su bili i drugi predstavnici Srba koji, na žalost, ne učestvuju ni na koji način u lokalnoj vlasti.

Čula sam i probleme koje oni imaju a to je da, recimo, nemaju nikakvo vodosnabdevanje, da ne mogu da kandiduju svoje projekte za rekosntrukciju loklanih puteva, za kanalizacionu mrežu. Takodje sam čula i da ne postoji način da se zaposle u lokalnoj smaoupravi niti u bilo kom javnom preduzeću“.

Ona je rekla i da „nema razloga da se pravda zato što kao član SNS subotom i nedeljom ili u šest popodne obilazi odbore te stranke.

„Radim to i rdaiću i to je, ne smo moje pravo već i moja velika želja kao člana stranke.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.