Vetar obrao višnje, drveće padalo na putevima i u dvrorištima

Izvor: juGmedia, 19.Jun.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetar obrao višnje, drveće padalo na putevima i u dvrorištima

LESKOVAC – Olujni vetar koji je poslepodne zahvatio varošicu Vučje omlatio je neobrane višnje, ali oborio i nekoliko starih stabala i crepove sa nekoliko kuća.

Prema prvim procenama, stradala je trećina roda višanja koje još nisu obrane. Vetar je oborio i desetak stabala, uglavnom starijih.

Jedno od njih palo je na putu prema Leskovcu zbog čega je saobraćaj bio kratko u prekidu, a meštani su uslikali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i pad lipe u jednom od dvorišta.

To je za 15 mesci druga po redu oluja koja je nanela štetu Vučju i okolini. Prilikom naleta vetra krajem februara prošle godine pao je plafon u učionici tamošnje osnovne škoe.

M. Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.