Izvor: JUGpress.com, 29.Okt.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene šumikradice sa Kosova

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N. K. (40) i N. K. (36) iz okoline Kosovske Kamenice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela šumska krađa.

Sumnja se da su njih dvojica, u više navrata tokom 2018. i 2019. godine, na mestu zvanom Radevačka česma u ataru sela Lipovica, bespravno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << posekli oko 250 bukovih stabala, saopštila je danas leskovačka Policijska uprava.

Materijalna šteta pričinjena Javnom preduzeću „Srbijašume“ procenjuje se na oko 4.390.000 dinara.

Osumnjičenjima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Posekli 250 bukovih stabala vrednosti preko 4 miliona

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Okt.2019, 11:30

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N. K. (40) i N. K. (36) iz okoline Kosovske Kamenice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela šumska krađa...Sumnja se da su njih dvojica, u više navrata tokom 2018. i 2019. godine, na mestu zvanom Radevačka...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.