Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2023, 20:19

Udarali pesnicama osamnaestogodišnjaka, prevezen u niški Klinički centar

LESKOVAC-LEBANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu uhapsili su A. M. (2003) iz Beograda, dok će protiv jednog šesnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Oni se sumnjiče da su na ulici ispred jednog kafića više puta pesnicom udarili osamnaestogodišnjeg mladića.

Mladić je sa teškim telesnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << povredama zbrinut u Kliničkom centru u Nišu.

A. M. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Lebanu.

3

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Ispred jednog kafića u Lebanu više puta pesnicom udarili osamnaestogodišnjeg mladića

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jan.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu uhapsili su A. M. (2003) iz Beograda, dok će protiv jednog šesnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda...Oni se sumnjiče da su na ulici ispred jednog kafića...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.