Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2020, 16:53

Stravičan zločin u Leskovcu: Rođak ubio celu porodicu

Stravičan zločin dogodio se danas u Leskovcu u Ulici Ratka Pavlovića.
Muž, žena i njihove dve ćerke pronađeni su mrtvi u svojoj porodičnoj kući. Prema pisanju medija, žena je bila u drugom stanju.
Prema prvim nezvaničnim sazanjima uhapšen je njihov rođak zbog sumnje da je počinio masakr, pišu Novosti.
Kako ovaj list nezvanično saznaje, policijaci su zatekli strašnu scenu u porodičnom domu. Beživotna tela žene koja je bila trudna, njenog muža i dve ćerke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Porodica se pre mesec dana doselila na ovu adresu, pa susedi znaju malo informacija o novim komšijama.
Neki od okupljenih komšija su rekli da su ranije čuli više puta kako se ukućani svađaju. Dve ubijene ćerke su, bile tinejdžerke, jedna oko 12 ili 13 godina, a druga oko 18.
– Niko u to vreme nije čuo pucanj iz vatrenog oružja, pa se pretpostavlja da su ubijeni nekim hladnim oružijem. Pošto je lepo vreme, vrata su im otvorena ceo dan. Pošto su kuće gusto zbijene, čuo bi se pucanj – rekle su za „Novosti“ komšije.
Tragična životna priča novosadskog stomatologa koji je kukavički optužen da je širio virus
 

Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIN POBIO PORODICU? Mladić (22) jedini osumnjičeni za masakr u Leskovcu, ubio oca, sestru i trudnu maćehu?

Izvor: Blic, 10.Maj.2020

Tela četvoročlane porodice u kući u Leskovcu danas oko 15 sati pronašao je dečko koji je treće dete ubijenih supružnika, a užasnute komšije i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka.

Nastavak na Blic...

Šta je prethodilo MASAKRU u Leskovcu: Miloš SEKIROM prvo ubio MAĆEHU, OCA je ostavio ZA KRAJ, komšije ne veruju u MOTIV ubistva! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020

U kući u Ulici Ratka Pavlovića, nešto pre 15 časova, pronađena su četiri beživotna tela koja su najverovatnije ubijena nekim hladnim oružjem Grad na Veternici ne pamti zločin kakav se dogodio u nedelju u centru ovog grada. U kući u Ulici Ratka Pavlovića, nešto pre 15...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.