Izvor: CrnaHronika.rs, 16.Dec.2012, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica se ugušila od dima usled požara u selu kod Leskovca

U požaru u porodičnoj kući u selu Turekovac nadomak Leskovca ugušila se Vidosava Stevanović (86), potvrdio je Tanjugu načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Jablaničkom okrugu Miodrag Marjanović.On je rekao da je požar izbio u petak uveče u prizemlju dvospratne kuće, u sobi gde je starica spavala.
„ Starica je bila sama kod kuće a požar su primetile komšije. Vatrogasci su uspeli da spreče da se požar proširi na okolne zgrade ali je čitavo prizemlje potpuno izgorelo“, rekao je Marjanović.
U vatrogasnoj brigadi sumnjaju da je do požara došlo usled ispadanja žara iz peći na drva ali nakon kompletnog uviđaja znaće se tačan uzrok požara.
Povezane vesti:
Zapalio se televizor u stanu, starica se ugušila u požaru
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.