Socijaldemokratska stranka u Leskovcu najavila učešće na lokalnim izborima

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijaldemokratska stranka u Leskovcu najavila učešće na lokalnim izborima

Četvrta politička opcija koja je u Leskovcu najavila izlazak na predstojeće izbore je Socijaldemokratska stranka. Članovi ove partije, koji u lokalnom parlamentu imaju odbornike i nastupaju kao grupa "Za Leskovac zajedno", kako je rekao jedan od predstavnika Nenad Zdravković, nastaviće da deluju kao legitimno izabrani predstavnici građana.

Da će biti deo opozicije i u narednom mandatu, unapred je najavio Zdravković na današnjem zasedanju lokalnog parlamenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

U budućnosti nećete biti u mogućnosti da bez normalne i ljudske, etičke kritike budete u ovom parlamentu, to vam ja sada obećavam i ovimm objavljujem da će u Leskovcu izaći Grupa građana koja se zove "Za Leskovac zajedno" na lokalne izbore. Nećete nas se otarasiti, bićemo u klupama, a građanima kažem da ćemo biti na listi za predstojeće izbore - najavio je Zdravković.

Detaljno će, najavio je, o svojim planovima za predstojeće izbore govoriti na posebnoj konferenciji.

Inače, članovi ove odborničke grupe deo su Socijaldemokratske stranke, ali su aprila 2018. godine promenili ime u "Za Leskovac zajedno" kako bi, kako su tad rekli, građanima poslali poruku da se ne kriju iza imena centralizovanih stranaka, već da su pojedinci koji zastupaju sve građane.

Podsetimo, izlazak na izbore u Leskovcu najavila je koalicija Narodni blok, Srpska stranka Zavetnici i Jedinstvena Srbija, dok je Pokret “Metla 2020” promovisao svoj program, ali još nisu doneli odluku o učešću u izbornoj trci.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.