Škola „Vožd Karađorđe“ konačno dobija fiskulturnu salu!

Izvor: juGmedia, 06.Maj.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola „Vožd Karađorđe“ konačno dobija fiskulturnu salu!

LESKOVAC – Dvadest i šest godina od kada su prvi učenici seli u klupe, OŠ „Vožd Karađorđe“ u prigradskom naselju Slavko Zlatanović dobiće savremenu fiskulturnu salu, čija gradnja bi trebalo uskoro da počne.

Ovaj projekat, vredan 10.688.863,03 dinara sa PDV-om, izradila je Direkcija za urbanizam i izgradnju grada Leskovca i on pored same sale, koja će biti podignuta na severnoj strani škole i povezana >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa njom, podrazumeva muške i ženske svlačionice sa po 24 mesta, koje će imati po dve WC kabine i po jednu tuš kabinu.

U tom kompleksu planirana su i dva nastavnička kabineta i sanitarni čvor sa tuš kabinama, ali i ostava za pribor za čišćenje.

Sve prostorije biće povezane holom, odnosno sa školom i sa već postojećim otvorenim sportskim terenom.

Direkicija za urbanizam i izgradnju, poverila je ovaj posao preduzeću GAT D.O.O iz Novog Sada, koji je bio najpovoljniji ponuđač na tenderu, a ugovor je zaključen 11. aprila ove godine.

Rok za izvođenje radova je 90 radnih dana od dana uvođenja u posao.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.