Silovao je nekoliko puta, brutalno je pretukao i opljačkao

Izvor: juGmedia, 03.Maj.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovao je nekoliko puta, brutalno je pretukao i opljačkao

Leskovčanin Igor Z. (42) priveden je zbog sumnje da je svoju sugrađanku staru 39 godina višeputa silovao u Grdelici kod Leskovca, potom je brutalno pretukao, pretio da će sve reći njenom suprugu ako ga prijavi policiji, pa joj na kraju oteo 900 evra.

Suprug ove žene radi u Rusiji

Poslednji put žena je silovana tokom prvomajskih praznika. Tako istraumirana, ipak je sve prijavila policiji. Portparol PU >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovac Boban Zdravković rekao je Jugmedii da je muškarac priveden po nalogu Višeg tužilaštva i da će u zakonskom roku biti predat tužiocu.

Jugmedii je nezvanično rečeno da se ova Leskovčanka navodno 5 godina viđala sa muškarcem koji ju je pretukao i opljačkao.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više puta silovao, pokrao i prebio

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Maj.2018

Kako su potvrdili u PU Leskovac, policija je uhapsila I.Z. starog 42 godine iz Grdelice, zbog sumnje da je viša puta silovao, opljačkao i pretukao ženu staru 39 godina, takođe iz istog mesta...Osumnjičeni je više puta silovao oštećenu, uz pretnje da će sve obelodaniti njenom suprugu, zatim iznudio...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.