Nezapamćen horor kod Leskovca: Brutalno pretukao i silovao ženu, pa ZAPRETIO da će sve reći njenom mužu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćen horor kod Leskovca: Brutalno pretukao i silovao ženu, pa ZAPRETIO da će sve reći njenom mužu?!

Uoči prvomajskih praznika joj oteo 900 evra

Leskovačka policija privela je I.Z. zbog sumnje da je više puta silovao tridesetdevetogodišnju ženu u Grdelici.

Pročitajte i:

Žena, koja se navodno viđala sa osumnjičenim, prijavila je policiji da je I.Z. poslednji put silovao uoči prvomajskih praznika. Tad je odvezao van grada, a zatim brutalno pretukao i silovao.

I.Z. je prema nezvaničnim informacijama to uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko puta, čak i posle praznika, kad joj je oteo 900 evra i zapretio da ništa ne sme da prijavi policiji jer će sve reći njenom suprugu koji radi u Rusiji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Silovao je nekoliko puta, brutalno je pretukao i opljačkao

Izvor: juGmedia, 03.Maj.2018

Leskovčanin Igor Z. (42) priveden je zbog sumnje da je svoju sugrađanku staru 39 godina višeputa silovao u Grdelici kod Leskovca, potom je brutalno pretukao, pretio da će sve reći njenom suprugu ako ga prijavi policiji, pa joj na kraju oteo 900 evra...Suprug ove žene radi u Rusiji..Poslednji put...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.