Sedište grada najruiniranija zgrada u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedište grada najruiniranija zgrada u Leskovcu

Najgore prostorije grada su prostorije opštine, gde je stolarija stara preko 70 godina, gde krov nije u najboljem stanju, podovi i zidovi toliko devastirani da više nisu prijemčivi za goste a ni za nas koji tamo radimo.

Ovo je danas izjavio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na slavi JP Pijace, gde je obišao njihove nove prostorije useljene ovih dana.

Ali kao što vidite nama >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su uvek prioriteti škole, sve ambulante u gradu, radimo intezivno na poboljšavanju uslova u mesnim zajednicima”, istakao je Cvetanović.

On je istakao da je jedini gradonačelnik koji je uspeo da poseti sve škole u gradu, ambulante i da svake godine poseti sva javna preduzeća.

Lepo je to što imamo skupštinu, što može da se čuje i glas opozicije, ali mislim da smo dužni da dva puta godišnje posetimo preduzeća i izveštavamo o promenama bilo pozitivnim bilo negativnim”, naglasio je prvi čovek Leskovca.

Cvetanović nije ovom prilikom kazao koje je rešenje za Gradsku kuću, ali ranije se više puta pominjala kupovina, renoviranje i adaptacija Vojnog garnizona u centralnom gradskom parku za potrebe sedišta Skupštine grada izvršne vlasti, odnosno, kabineta gradonačelnika.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetanović: Trebalo je ranije da promenim direktora Pijace

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2018

Dugovanja leskovačke pijace prema javnim i privatnim preduzećima narasla su na 100 miliona dinara, ali i pored toga, kako tvrdi gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, grad je prema ovom javnom preduzeću tolerantan i pruža mu pomoć kroz  razne subvencije...On je danas u novim prostorijama „Pijace“...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.