Savezi Kragujevca i Leskovca uz Gajića u trci za predsednika

Izvor: Press, 14.Nov.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savezi Kragujevca i Leskovca uz Gajića u trci za predsednika

Međuokružni odbojkaški savezi Kragujevca i Leskovca predložili su Zorana Gajića za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.
foto: tanjug.rs
Međuokružni odbojkaški savezi Kragujevca i Leskovca predložili su Zorana Gajića za novog predsednika Odbojkaškog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saveza Srbije.
Gajića su ranije podržali Savez iz Valjeva i Uzdruženje odbojkaških trenera Srbije, dok su iz Zaječara kandidavali Vladimira Grbića.
Iz Kragujevca i Leskovca, sa potpisima predsednika Vladimira Jovića i Miodraga Rajkovića, poslali su pismo Odbojkaškom savezu Srbije u kojem su naveli da Gajiću pružaju podršku u trci za novog predsednika posle odlaska Nenada Golijanina.
Izborna Skupština OŠ održaće se 27. novembra u beogradskom hotelu "M", a Savezi i Udruženja mogu podneti kandidature za predsednika najkasnije do 23. novembra u ponoć.
 
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OS Kragujevca i Leskovca za Zorana Gajića

Izvor: B92, 14.Nov.2016

Međuokružni odbojkaški savezi Kragujevca i Leskovca predložili su Zorana Gajića za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije...Gajića su ranije podržali Savez iz Valjeva i Uzdruženje odbojkaških trenera Srbije, dok su iz Zaječara kandidavali Vladimira Grbića...Iz Kragujevca i Leskovca,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.