SRS: Poklonili crkvenoj biblioteci 100 Šešeljevih knjiga

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Poklonili crkvenoj biblioteci 100 Šešeljevih knjiga

LESKOVAC – Predstavnici Gradskog odbora srpske radikalne stranke (SRS) pokolnili su biblioteci Svete Petke Trnove u Kutlešu 100 knjiga, čiji je autor lider te stranke i haški pritvorenik Vojislav Šešelj.

Sto od ukupno 152 Šešeljeve knjige poklonjene su povodom crkvenog Sabora u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << selu, a predsednica GrO Lidija Dimitrijević istakla je da se time ukazuje poštovanje građanima i sveštenstvu.

“Želimo da damo skromni doprinos ali i da iskažemo poštovanje sveštenstvu ovog svetog doma čija biblioteka ima knjižni fond sa više od 6.000 naslova”, kazala je Dimitrijevićeva.

Pred čitaocima se, dodala je, na više od 100.000 strana nalazi do tančina veran prikaz skoro svih dešavanja poslednjih 20 godina koja su obeležila srpsku političku scenu.

“Sigurna sam da će one kružiti od ruke do ruke i da će najmanje vremena stajati na polici”, zaključila je liderka SRS u Leskovcu.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crkvenoj biblioteci poklonili 100 Šešeljevih knjiga

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2013

Članovi Srpske radikalne stranke uvećali su književni fond biblioteke Svete Petke Trnove u Kutlešu nadomak Leskovca.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.