SREĆAN KRAJ POTRAGE: Mladić koji je ostavio oproštajno pismo pronađen, trenutno se nalazi u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 08:54

SREĆAN KRAJ POTRAGE: Mladić koji je ostavio oproštajno pismo pronađen, trenutno se nalazi u bolnici

Novica se trenutno nalazi na pregledima u bolnici

Nakon što je u nedelju ujutru Novica Ignjatović (24) iz Leskovca nestao, iz policije su potvrdili da je pronađen danas u Vranju gde se trenutno nalazi na pregledima u bolnici.

Prema navodima medija sa juga Srbije, mladić je nepovređen.

Iz policije kažu da, osim da je mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutno u vranjskoj bolnici, za sada nemaju drugih informacija.

Podsetimo, Novica je svojim kolima otišao od kuće u nedelju ujutru, ostavivši oproštajno pismo, i od tada mu se gubi svaki trag, dok na osnovu slika sa društvenih mreža i medija nije prepoznat u Vranju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladić pronađen u Vranju: Ostavio OPROŠTAJNU PORUKU, pa nestao

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jan.2021

Novica Ignjatović (24) iz Leskovca pronađen je u Vranju nakon što je za njim policija raspisala poteru. Kako je OK Radiju potvrđeno iz Policijske uprave u Leskovcu, Novičin nestanak je prijavljen u nedelju ujutro i za njim je raspisana potera.   Prema navodima lokalnih medija, Novica je kolima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.