Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2020, 11:06

SNP Leskovac : Podrška izbornoj listi SNS , Aleksandar Vučić – za našu decu

LESKOVAC

Srpska narodna partija u Leskovcu poziva sve svoje članove, simpatizere i građane Leskovca da na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima koji će se održati 21.06. 2020. godine glasaju za izbornu listu pod rednim brojem 1 SNS, čiji je nosilac liste Aleksandar Vučić.

Pobedom kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SNS i koalicionih partnera biće stvoreni uslovi za ubrzani privredni i infrastrukturni razvoj, podizanje životnog standarda, veće ulaganje u zdravstveni i školski sistem, kao i savestan , odgovoran i pošten rad predstavnika u lokalnom i republičkom parlamentu, navodi se u saopštenju ove stranke čiji su predstavnici na listi SNS.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Pokret Snaga Srbije -BK: Glasajte za listu SNS

Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2020

LESKOVAC..Pokret Snaga Srbije -BK Odlukom Gradskog odbora Leskovac potpisala je koalicioni sporazum sa Srpskom Naprednom Strankom i sa kojom izlazi na predstojeće izbore na listi Aleksandra Vučića za našu decu,pod breojem 1...Pozivamo sve članove i simpatizere Pokret Snaga Srbije da izađu na izbore...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.