Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2023, 09:26

Privrednici iz Srbije predstavili proizvode na sajmu “Kavalaexpo2023”

LESKOVAC-KAVALA

Na petnaestom opštem međunarodnom Sajmu “KavalaEXPO2023” u grčkom mestu Kavala na štandu PKS – RPK Leskovac privrednici iz Srbije predstavili su svoje proizvode. Posetioci Sajma mogli su da degustiraju više domaćih proizvoda, a najveću pažnju privukli su ljutenica, ajvar, sprža i razne vrste rakija.

Pažnju kod Grka izazvao je nameštaj koji izrađuje kompanija “Simpo” AD >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranje. Privrednici iz Srbije imali su prilike da se u direktnim razgovorima povežu sa privrednicima iz Grčke, Bugarske, Rumunije i Turske. direktor PKS – RPK Leskovac Goran Jović smatra da su srpski privrednici shvatili da je ovo jedan od značajnih međunarodnih sajmova i gde postoji veliko interesovanje za proizvode sa naših prostora. Jović očekuje da će nakon ovog sajma biti potpisani neki ugovori o dugoročnijoj saradnji.

Sajam je otvorila zamenica ministra za razvoj, Ana Mani. Ona je u pratnji predsednika Privredne komore Kavale Markosa Dempasa posetila štand PKS – RPK Leskovac. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.