Prijatelji šokirani ubistvom kontraverznog biznismena

Izvor: juGmedia, 11.Sep.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji šokirani ubistvom kontraverznog biznismena

Iako ga je u gradu na Veternici pratio oreol „žestokog momka“, prijatelji tridesettrogodišnjeg Aleksandra Mikića iz Leskovca su šokirani time što je on krvnički izrešetan ispred ulaza u njegovu zgradu u nedelju uveče.

Izvor blizak istrazi nam potvrđuje da je u Mikića ispaljeno ukupno 15 metaka iz jednog pištolja dok se parkirao automobilom ispred zgrade. Detalje o svirepom zločinu čitajte u posebnom tekstu

Ovaj kontraverzni biznismen se bavio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << finansiranjem i sufinansiranjem izgradnje stambenih objekata u Leskovcu i Nišu, a malo je poznato da je ranije bio fudbaler i igrao u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije.

Jeste imao takav status žestokog momka, ali se pre pet godina potpuno povukao u „legalne tokove“. Voleo je da pomaže prijateljima i uživao je u životu. Zarekao se da će zaraditi mnogo novca, pomagati svojim roditeljima i izgraditi karijeru uspešnog privrednika“, priča za Jugmediu vidno potrešen Mikićev prijatelj.

Aleksandar se poslednjih godina samo rekreativno bavio sportom, a bio je i deo tima leskovačkog FK „Dubočica“.

Svaki slobodan momenat trošio je na putovanja.

Voleo je da upoznaje nove kulture. Voleo je ekstremne sportove i bio je fasciniran delfinima. Na kraju mu se ispunila želja da se sa njima i druži“, priseća se Mikićev drug.

Aleksandar Mikić (32) iz leskovačkog naselja Rudare sinoć je ubijen u kalisičnoj sačekuši. On je rafalnom paljbom izrešetan ispred stana, odnosno, stambene zgrade čiji je investitor bio, u Ulici Topličkog ustanka.

Nekoliko minuta kasnije je eksplodirao automobil na parkingu ispred Tehnološkog fakulteta marke “Reno megan” sa stranim tablicima, a naši izvori povezuju ta dva slučaja.

Kako nam je objašnjeno, reč je zapravo o obračun nalik mafijaškom. Automobil marke „Reno megan“ sa stranim oznakama, koji je izgoreo u eksploziji je namerno zapaljen. U njemu su su bile ubice Aleksandra Mikića, iz koga su istrčale i ubile mladog ćoveka, a  potom na udaljenosti od oko 200 metara zapalile vozilo kako bi prikrile tragove zločina.

Policija se i dalje ne oglašava povodomovog stravičnog obračuna, zapravo, sačekuši.

Dragan Marinković / Fotografije Aleksandra Mikića iz njegove privatne arhive sa Fejsbuka

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.