RAFALI I ESKPLOZIJA Izrešetan kontroverzni biznismen u Leskovcu

Izvor: Blic, 10.Sep.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFALI I ESKPLOZIJA Izrešetan kontroverzni biznismen u Leskovcu

Leskovac je večeras oko 21.30 sati potresla najpre rafalna pucnjava u Ulici Topličkog ustanka, a nekoliko minuta kasnije i eksplozija automobila na parkingu iza Tehnološkog fakulteta. U pucnjavi je, kako tvrde pouzdani, ali nezvanični izvori, ubijen kontroverzni leskovački biznismen Aleksandar Mikić (32).

On je izrešetan u Ulici Topličkog ustanka ispred svog stana, odnosno, stambene zgrade čiji je investitor bio. Policija je blokirala taj deo ulice i ne dozvoljava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pristup, a požar na automobilu ugasile su dve vatrogasne ekipe.

Nezvanično je "Blicu" rečeno da su ubistvo i eksplozija automobila povezani. Policija se još nije oglasila zvaničnim saopštenjem.

Mikić je od ranije poznat policiji po tučama i važio je za "žestokog momka" u Leskovcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirao automobil u centru Leskovca, izrešetan biznismen

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2017

U "klasičnoj sačekuši" u Ulici Topličkog ustanka ubijen je kontroverzni biznismen A. M. prenosi leskovački portal Jugmedia. Njega je zasad nepoznati napadač izrešetao rafalom ispred stambene zgrade čiji je bio investitor. Nekoliko minuta kasnije je na parkingu ispred Tehnološkog fakulteta eksplodirao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.