Eksplodirao automobil u centru Leskovca, izrešetan biznismen

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao automobil u centru Leskovca, izrešetan biznismen

U "klasičnoj sačekuši" u Ulici Topličkog ustanka ubijen je kontroverzni biznismen A. M. prenosi leskovački portal Jugmedia. Njega je zasad nepoznati napadač izrešetao rafalom ispred stambene zgrade čiji je bio investitor. Nekoliko minuta kasnije je na parkingu ispred Tehnološkog fakulteta eksplodirao automobil sa stranim tablicima.

Vatra i jaka eksplozija, koja se čula nešto posle 21 časa, uznemirila je stanare okolnih zgrada, a automobil je, kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Jugmedia, izgoreo u potpunosti.

Kako saznajemo, istovremeno se čula pucnjava u Ulici Topličkog ustanka, koju je policija blokirala. Izvor Jugmedie tvrdi da je u toj pucnjavi ubijen biznismen A.M. ispred njegovog stana, odnosno, zgrade čiji je bio investitor. Sumnja se da su ova dva slučaja povezana - prenosi ovaj portal.

Zasada nema zvaničnih informacija, jer službenici leskovačke policije koji su zaduženi za kontakt sa medijima ne odgovaraju na telefonske pozive.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontroverzni biznismen izrešetan u sačekuši u Leskovcu

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2017, 05:55

Muškarac star oko 30 godina ubijen je u oružanom napadu koji se dogodio u nedelju uveče u Ulici Topličkog ustanka u centru Leskovca...Prema nezvaničnim informacijama, radi se o A.M. koji je izrešetan ispred svoje stambene zgrade u automobilu "Alfa Romeo"...Kako pišu "Novosti", do pucnjave je došlo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.