Povređeni policajci u Pečenjevcu, muškarac na njih srušio zid

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2022, 17:18

Povređeni policajci u Pečenjevcu, muškarac na njih srušio zid

Teške povrede zadobila su dva policajca prilikom intervencije zbog porodičnog nasilja u utorak u leskovačkom selu Pečenjevce kada je oko 22 sata muškarac koga je prijavila majka gurnuo na njih nesazidani zid od blokova i cigala, potvrđeno je Južnim vestima iz Višeg tužilaštva.

I iz leskovačke policije potvrđuju napad na kolege, a pojedinosti napada otkrivaju u Višem tužilaštvu.

On je na policijske službenike koji su došli radi intervencije u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa sprečavanjem krivičnog dela nasilje u porodici, nakon što je majka D. D. uputila poziv policiji, gurnuo nesazidani zid od blokova i cigala, koji je pao na policajce i koji su usled toga zadobili teške telesne povrede - kažu u Tužilaštvu.

I jednom i drugom policajcu su povređeni prsti na stopalima, a zbog napada na policajce uhapšen je D. D, kome je određen pritvor do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.