Povređena devojčica je u stabilnom stanju i van životne opasnosti (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 07.Maj.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena devojčica je u stabilnom stanju i van životne opasnosti (VIDEO)

Sedamaestogodišnja N. A. iz Leskovca, koju je juče udario teretni voz na železničkoj stanici u tom gradu, u stabilnom je stanju. Van je životne opasnosti, a prognoze za oporavak su pozitivne, izjavio je za NTV Nebojša Stojanovic, direktor Klinike za neurohirurgiju niškog Kliničkog centra.
Devojka se oporavlja od teških telesnih povreda. Na kliniku je primljena juče oko 13 sati sa prelomom lobanje i krvarenjima u glavi. Jos uvek je na intenzivnoj nezi, ali će najverovatnije sutra biti prebačena na odeljenje.

Sedamnaestogodišnja učenica Škole za tekstil I dizajn u Leskovcu teško je povredjena juče kod leskovačke železničke stanice, kada je na nju naleteo teretni voz, koga, prema nepotvrđenim informacijama, N. A. nije spazila jer je imala slušalice u ušima. Po prijemu na nišku Kliniku za neurohirurgiju, konstatovan joj je prelom lobanje sa obilnim krvarenjem na mozgu ali je sada van životne opasnosti, svesna i komunikativna, a vitalni parametri su joj stabilni, kaže za NTV direktor Klinike za neurohirurgiju Nebojša Stojanović.
Iz Policijske uprave Leskovca potvrđuju da je devojka povređena juče oko 10 sati dok je prelazila preko pruge kod železničke stanice u tom gradu.
Biološka majka povređene – Gordana A. kako prenose mediji, rekla je da ju je dala u hraniteljsku porodicu jer se bojala da joj se nešto ne desi u kafani koju drži. Dodaje da će tražiti da joj ćerku posle oporavka vrate da sama brine o njoj.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.