Izvor: JUGpress.com, 31.Maj.2020, 21:05

Pokret slobodnih gradjana Leskovac o napadu na Sergeja Trifunovića

LESKOVAC

Danas oko 14 časova u centru Beograda napadnut je lider Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića dok je prikupljao potpise za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore, saopštio je ovaj Pokret..

“Pokret slobodnih građana Leskovac oštro osudjuje ovakvo ponašanje, kao i svaki vid korišćenja nasilja.

Ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se i pitamo da li ćemo ikada naučiti da je jedno od temeljnih ljudskih prava demokratskog uređenja sloboda govora, odnosno izražavanja mišljenja?

Nasilje prema neistomišljeniku ili protivniku nije odgovor, niti rešenje… i najvažnije od svega, nasilje nije moć.

Ovaj nemili dogadjaj samo je pokazatelj da je Srbija duboko podeljeno društvo. Ipak, mi ćemo nastaviti dalje našu borbu, s još većom željom da stvorimo svest o tome kako treba da izgleda slobodan narod.

Zbog toga vas ovom prilikom pozivamo da nam pružite podršku u vidu potpisa i omogućite

izlazak na predstojeće lokalne izbore. Čekamo vas od ponedeljka do petka, između 11 i 19 časova u našim prostorijama, koje se nalaze sa zadnje strane Elu centra, prekoputa Garetove palate, do PWW-a”, navodi se u saopštenju..

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.