Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pisac Dragan Velikić na svečanom otvaranju knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca u Leskovcu

LESKOVAC

Svečano otvaranje knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca biće organizovano 12. jula u 17 sati.

Specijalni gost knjižare biće dvostruki dobitnik Ninove nagrade, pisac Dragan Velikić, koji će tom prilikom potpisivati novu knjigu „Adresa“ i razgovarati sa svojim čitaocima.

Uz svaku kupovinu tog dana, obezbedili smo i poklone.

Lagunina knjižara u Leskovcu nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se na adresi Bulevar oslobođenja 89 i otvorena je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat (nedelja je neradan dan). Osim Laguninih romana stranih i domaćih autora, ovde možete da kupite i priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije, knjige drugih izdavača, artikle iz bogatog gift programa.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dobitnik NIN-ove nagrade Dragan Velikić gostuje u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2019, 10:20

Svoj novi roman Adresa, dvostruki dobitnik NIN-ove nagrade Dragan Velikić predstaviće publici u Leskovcu, u petak, 12. jula od 17 sati...Beograd i dešavanja koja su obeležila istoriju ovog grada tema su novog Velikićevog romana, stoji u opisu, a glavni protagonista je Vladan Todorović, dokumentarista...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.