Otvoren Lidl u Leskovcu, na rafovima nema proizvoda iz ovog grada

Izvor: JUGpress.com, 11.Okt.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Lidl u Leskovcu, na rafovima nema proizvoda iz ovog grada

LESKOVAC

Na svečanoj ceremoniji u Leskovcu, simboličnim presecanjem vrpce ispred Lidla u Ulici Kralja Petra I 24, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji.

Veliki broj zainteresovanih potrošača koji širom Srbije, koji su već od ranog jutra u redovima čekali otvaranje, na policama Lidla >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dočekao je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

Kao zahvalnost za dobrodošlicu i povodom ulaska na tržište, Lidl je za prve dane rada obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima, rečeno je danas.

Na isti način istovremeno su otvorene i prodavnice u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, saopštavaju iz ove kompanije.

Zanimljivo je da u Leskovcu na rafovima Lidla nema ni jednog proizvoda od mleka i mesa iako ovaj grad ima mlekare ali i firme koje se bave mesnim preradjevinama a ima i brene roštilj meso.

Predstavnik kompanije u Leskovcu rekao je da su pregovori sa kompanijama u Srbiji u toku.

Na naše insistiranje da li se to odnosi i na leskovačke firme odgovorio je potvrdno.

A gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je objasnio da leskovačke firme moraju da se potrude oko kvaliteta svojih proizvoda da bi ušli u lanac Lidl.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.