Osmoro mladih povređeno u udesu kod Leskovca, dvoje najteže u Kliničkom centru Niš

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Mar.2024, 22:19

Osmoro mladih povređeno u udesu kod Leskovca, dvoje najteže u Kliničkom centru Niš

Danas oko 17 časove na auto-putu kod Leskovca se dogodila saobraćajna nezgoda koja je rezultirala povredama osam mladih osoba. sreća se desila u pravcu od Vranja ka Nišu, kada se prevrnuo kombi u kojem su se nalazile dve porodice iz Štrpca, sa Kosova i Metohije.
Većina povređenih mladih rođeni su između 2002. i 2007. godine. Svi povređeni su prebačeni u leskovačku Opštu bolnicu, gde se vrši dijagnostika i pruža medicinska pomoć. Direktor ove zdravstvene ustanove, Nebojša Dimitrijević, potvrdio je da su dvoje najteže povređenih upućeni u Klinički centar u Nišu radi daljeg lečenja.
Detalji o uzrocima nesreće još uvek...
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Prevrnuo se kombi na auto-putu kod Leskovca, povređeno osam osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024

Osam osoba povređeno je večeras kada se kombi prevrnuo na auto-putu kod Leskovca, u pravcu od Vranja ka Nišu.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.