Izvor: Pančevac-online.com, 25.Sep.2023, 15:44

OD TROŠNE KUĆE NAPRAVILA LUKSUZNU OAZU Milica Pavlović pokazala kako sada izgleda mesto gde je provela detinjstvo! FOTO

Milica Pavlović poznata je i po tome što vrlo poštuje i voli svoje korene i mesto odakle je potekla. Malo selo u blizini Leskovca, Donji Bunibrod je za Milicu izuzetno važno jer je tu sa svojim bakom i dekom odrasla i napravila prve korake u svetu muzike. Nakon što su joj baka i deka preminuli, […] The post OD TROŠNE KUĆE NAPRAVILA LUKSUZNU OAZU Milica Pavlović pokazala kako sada izgleda mesto gde je provela detinjstvo! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Milica Pavlović renovirala dom u Donjem Bunibrodu: Ispred nekad trošne kuće VELIČANSTVENA CRNA KAPIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023

"To su moji koreni, kako da zaboravim?!"..Milica Pavlović veoma je vezana za porodičnu kuću u selu Donji Bunibrod gde je odrastala sa bakom i dekom, a kuću je potpuno renovirala i sada pokazala kako izgleda...Ona je nedavno u intervjuu koji je dala za medije, nakon koncerta Jelene Karleuše na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.