Najezda zmija u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najezda zmija u Leskovcu

LESKOVAC -  Belouška, dužine jednog metra, danas oko 15 časova primećena je na trotoaru u ulici Vase Pelagića kada je pokušala da uđe u garažu vlasnika Velibora Mitića.

Vlasnik garaže je zmiju otera0 lopatom ali se ona zatim sakrila ispod haube  automobila marke „audi“.

Uplašene komšije i vlasnik automobila nisu smeli da priđu kolima.  Zoran Đorđević Roni, koji je zbog prirode posla >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << boravio u Južnoafričkoj Republici i solidan je poznavalac ove vrste gmizavaca. ipak se usudio da vidi o čemu se radi.

“Radi se o belouški ili poskoku. Mislim da nije otrovna. Rekli su mi da je ušla u motor, ali gde se zavukla ne znam. Uspeo sam da je vidim na trenutak”, rekao je Zoran Đorđević.

Policajci su brzo  stigli na lice mesta ali su se držali po strani jernisu imali iskustva sa ovom vrstom gmizavaca.

(Kraj)mit/ena
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.