Izvor: JUGpress.com, 12.Feb.2021, 08:59

Na konkursima za direktore komunalnih preduzeća javili se samo aktuelni vršioci dužnosti

LESKOVAC

Na konkursima za direktore javno komunalnih preduzeća u Leskovcu javili se samo aktuelni vršioci dužnosti direktora u tim preduzećima.

Komisija Skupštine grada Leskovca za sprovođenje javnog konkursa za izbor direktora javnih i javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Leskovac obajvila je liste kandidata prijavljenih na konkurs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Kandidat za direktora JKP „Komunalac“ je Vladimir Sinadinović, dipl. ekonomista iz Leskovca, koji je do sada ovu funkciju obavljao kao vršilac dužnosti.

Kandidat za direktora JKP „Toplana“ je Novica Stojanović, dipl. inženjer mašinstva, takođe dosadašnji vd.

I kandidat za direktora JKP „Vodovod“ je dosadašnji vd direktor ove firme, Staniša Ristić, dipl. ekonomista.

Slična situacija je i sa kandidatom za direktora JP „Dom“ Draganom Stojiljkovićem , dipl. menadžer, te sa Milanom Stojkovićem, dipl. ekonomistom, kandidatom za direktora JP „Pijaca“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.