Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U LESKOVCU Tinejdžer (16) životno ugrožen, nakon što je pravio SELFI NA VAGONU

Mladić (16) iz Leskovca zadobio je teške telesne povrede od strujnog udara na glavnoj Železničkoj stanici, dok je pokušavao da napravi "selfi" na jednom od vagona, saznaje "Blic".

Kako "Beta" saznaje na Klinici za dečiju hirurgiju, tinejdžer se nalazi na operacionom stolu kako bi mu primarno bile sanirane zadobijene opekotine.

On je prema rečima lekara životno ugrožen.

"Otprilike 35 odsto mladićevog tela zahvaćeno je opekotinama trećeg stepena", kazali su na toj Klinici.

Za sada nije poznato da li je mladić iz Niša ili je jutros doputovao na Železničku stanicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mladić zadobio teške opekotine nakon strujnog udara, dok se fotografisao na vagonu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Avg.2017

Mladić star šesnaest godina, zadobio je jutros na Železničkoj stanici u Leskovcu, teške opekotine od strujnog udra, nakon što je pokušao da napravi fotografije (selfi) na krovu železničkog vagona...Mladić je prebačen u KC Niš, na Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju, gde su mu dijagnostikovane...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.