Izvor: JUGpress.com, 27.Avg.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Ružić u Leskovcu

LESKOVAC

Konferenciju za medije povodom posete Leskovcu održao je ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić. On je rekao da je da je sa gradonačelnikom Goranom Cvetanoviće, predsednikom Skupštine grada Aleksandrom Đurovićem i držanim sekretarima ministartsva i timom grada Leskovca imao plodotvoran i redovni sastanak.

„Naš redovni obilazak i saradnja koju demostriramo svih ovih godina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << daje rezultate. Ono što je značajno istaći je d aGrad Leskovac funkcioniše u sklasu sa svim normativnim uzusima, da je svakim danom sve više i više otvorenih mogućnosti za realizaciju projekata onih koji su nosioci suvereniteta u ovom gradu, a to su žitelji i žiteljke Leskovca. Povod svako je i jedina manifestacij aturističkog karaktera u Srbiji koja već 30. put okuplja više stotina građana Srbije i regiona. Kulturni sadržaju koji se nude su na najvišem nivou, a baštinjenje tradicionalnih i kulturnih vrednosti je intencija kako svakog domaćina, tako i gradonačelnika Cvetanovića.

Ovo je brend na ponos čitave Srbije, a stotine hiljada posetioca to i potvrđuju. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave prati razvoj svake jedinice lokalne samouprave i uvek smo spremni da pomognemo našim fondovima da se realizuju značajni projekti. U Leskovcu smo prethodnih godina pomogli saniranje sportske hale, a očekujemo da iduće godine uđe u realizaciju prošlogodišnja najava vezana za program za lokal koji smo ostvarili u saradnji za Evropskom investicionom bankom UNDP. Radi se o projektu video nadzora za čitav Leskovac i koji iznosi preko 150 miliona dinara. Tako pokazujemo i dokazujemo da je moguće realizovati značajne projekte u interesu građana, na benefit i korist preko 40 gradova i opština Srbije koji će biti obuhvaćeni ovim programom,“ rekao je Ružić.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.