Leskovčanin koji je izbo ženu u Dečjem dispanzeru osuđen na 6 godina zatvora

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2022, 13:55

Leskovčanin koji je izbo ženu u Dečjem dispanzeru osuđen na 6 godina zatvora

Posle 7 meseci od kako je nožem svojoj vanbračnoj supruzi naneo povrede opasne po život u leskovačkom Dečjem dispanzeru, osumnjičeni Z. D. osuđen je na 6 godina zatvora, saopštavaju iz Višeg suda u Leskovcu.

Ipak, nakon podnete žalbe advokata osuđenog predmet se nalazi u niškom Apelacionom sudu, pa presuda još nije pravosnažna.

Z. D. presudom Višeg suda u Leskovcu osuđen je na kaznu zatvora >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u trajanju od 6 godina zbog krivičnog dela iz čl. 113 u vezi čl. 30 KZ. Presuda nije pravnosnažna, obzirom da se predmet nalazi u Apelacionom sudu u Nišu radi odlučivanja po podnetim žalbama branioca osuđenog i VJT Leskovac - saopštvaju iz Višeg suda.

29-godišnja žena zadobila je čak 10 uboda po celom telu zbog čega je iz leskovačke Bolnice odmah prevezena u na Kliniku za grudnu hirurgiju u Nišu, a napadač je uhapšen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.