Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:29, 23. 6. 2022.

| Hronika

Leskovčanin koji je izbo ženu u Dečjem dispanzeru osuđen na 6 godina zatvora

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Viši sud Leskovac
Osuđeni početkom decembra prošle godine 10 puta ubo svoju vanbračnu suprugu; foto: M. M.

Posle 7 meseci od kako je nožem svojoj vanbračnoj supruzi naneo povrede opasne po život u leskovačkom Dečjem dispanzeru, osumnjičeni Z. D. osuđen je na 6 godina zatvora, saopštavaju iz Višeg suda u Leskovcu.

Ipak, nakon podnete žalbe advokata osuđenog predmet se nalazi u niškom Apelacionom sudu, pa presuda još nije pravosnažna.

Z. D. presudom Višeg suda u Leskovcu osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 6 godina zbog krivičnog dela iz čl. 113 u vezi čl. 30 KZ. Presuda nije pravnosnažna, obzirom da se predmet nalazi u Apelacionom sudu u Nišu radi odlučivanja po podnetim žalbama branioca osuđenog i VJT Leskovac - saopštvaju iz Višeg suda.

29-godišnja žena zadobila je čak 10 uboda po celom telu zbog čega je iz leskovačke Bolnice odmah prevezena u na Kliniku za grudnu hirurgiju u Nišu, a napadač je uhapšen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • limun

    07:19 // 13. 7. 2022.

    Sramotna osuda od samo šest godina zatvora za nasilnika koji je imao nameru nožem da ubije žrtvu. Zar sudije nije sramota da svojoj deci gledaju u oči ili bilo kom poštenom građaninu a da ne osete prezir. Još je presuda predata apelacionom sudu koji će naravno ne čitajući presudu ladno umanjiti kaznu jer oni samo to i rade. Kad ste čuli da su nekome presudu vratili na ponovno suđenje jer je sra

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: