Leskovački odbor Jedinstvene Srbije podržava Vučića

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački odbor Jedinstvene Srbije podržava Vučića

LESKOVAC

Gradski odbor Jedinstvene Srbije Leskovac  saopštio je danas da će podržati  na predstojećim predsedničkim izborima 2017. godine, zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

“Pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima znači političku stabilnost i ekonomsku sigurnost, pa zato Gradski odbor Jednstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srbije u Leskovcu i smatra da je kanditat Aleksandar Vučić najbolji izbor, imajući u vidu da Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima nego što je u poslednjih četiri godina, mnogo veći broj investitora dolazi u Srbiju nego predhodnih godina, a za Srbiju su veoma važna nova radna mesta.

Zato, pozivamo sve članove i simpatizere Jedinstvene Srbije, da u nedelju, 2. aprila 2017. godine, izađu na predsedničkim izborima u što većem broju i zaokruže broj 6 – Aleksandar Vučić – Brže, Jače, Bolje!, saopštio je Gradski odbor JS iz Leskovca.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.