Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2017, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački biznismen izrešetan ispred zgrade

LESKOVAC - Biznismen Aleksandar Mikić (33) ubijen je u Leskovcu u Srbiji ispred zgrade u kojoj je živio.

Ubistvo se desilo u nedjelju kasno uveče u Ulici topličkog ustanka, a agenciji Beta je rečeno, da se radi o "klasičnoj sačekuši" i da je Mikić "izrešetan".

Kako prenose "Južne vesti", Mikić je ubijen ispred zgrade u kojoj je živio i čiji investitor za gradnju je i bio.

Motivi ubistva se za sada ne znaju.

Nekoliko minuta pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se čula pucnjava u centru Leskovca, na parkingu iza Tehnološkog fakulteta, eksplodirao je automobil Reno megan stranih registarskih oznaka. Požar su gasile dvije vatrogasne ekipe.

Izvor Bete tvrdi da su ta dva slučaja povezana, odnosno, pretpostavlja se da su napadač ili napadači u tom automobilu čekali ispred zgrade, a potom ubili Aleksandra Mikića.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.