Leskovac: Heroin pronađen u garaži

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jul.2023, 13:09

Leskovac: Heroin pronađen u garaži

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. S. (1961) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičena, u garaži pronašla jednu kesu sa oko 135 grama heroina.

Ona je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA UHAPSILA BAKU IZ LESKOVCA: Nisu mogli da poveruju šta su zatekli u njenom stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023

Policija je momentalno uhapsila Leskovčanku kada je u njenom stanu našla 135 grama heroina...Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičena, u garaži pronašla jedni kesu sa oko 135 grama heroina...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.