Lažni prosjak u Leskovcu napao ženu i pretio da će da je ubije

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni prosjak u Leskovcu napao ženu i pretio da će da je ubije

LESKOVAC – Čovek starosti oko 40 godina, koji se najpre predstvaljao kao prosjak, napao je leskovčanku Oliveru Marković u centru grada ispred Robne kuće i pretio je da će je ubiti nakon čega je morala da interveniše i policija.

Ova žena je danas oko 16 časova sa ćerkom izlazila iz supermarketa kada ih je on presreo i zatražio tri dinara, a kada ga je ona odbila, kako tvrdi, napao je štakom, psovao i pretio da će da je ubije.

Odmah da kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da je ovo lice meni nepoznato , prvi put ga vidim u gradu , ima oko 40 godina , crnu bradu , belu ispeglanu košulju , ranac na leđima sa dva ćebeta i nosi dve metalne štake . Kada je čuo da sam pozvala policiju , počeo je da beži . Pokušala sam da ga fotografišem , ali se krio iza vozila na parkingu bežeći od mene , zaokrenuo prema „San Marku“ i nestao„, priča nam Markovićeva.

Policija je odmah intervenisala po njenoj prijavi i u potrazi je za nepoznatim čovekom.

Rečeno mi je da drugi put ne jurim takva lica jer postoji bezbedonosni rizik po mene . Svako ko me dobro zna , zna da nisam nimali plašljiva„, dodaje Olivera.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.