Košarkaši u kolicima za porodilišta

Izvor: B92, 24.Sep.2012, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši u kolicima za porodilišta

Paraćin -- Akciji Bitka za porodilišta priključio se i Klub košarkaša u kolicima iz Paraćina.

Taj kulub je u tom gradu organizovao turnir i okupio klubove iz Paraćina, Beograda i Čačka, Pančeva, Velike Plane, Kragujevca, Niša, Leskovca i Zvornika.

Bavljenje sportom za osobe sa invaliditetom veoma je značajno, a pozivu da pomogne da porodilje i bebe dobiju bolje uslove odazvao se i Željko Dimitrijević, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetski rekorder u bacanju čunja i osvajač prve zlatne medalje za Srbiju, na Paraolimpijadi u Londonu.

Inicijativu Udruženja osoba sa invaliditetom u Paraćinskom porodilištu dočekali su, kažu, sa nadom da će se pojaviti još onih koji su spremni da se uključe i pomognu da se nabavi sve što je neophodno.

Ko je pobednik turnira, kažu, nije bitno, ali ističu da je dobijena još jedna bitka - ovog puta za porodilište u Paraćinu.
Pogledaj vesti o: London,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.