KMF Leskovac ponovo ubedljiv – 5:2 protiv ambicioznih Prokupčana

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Leskovac ponovo ubedljiv – 5:2 protiv ambicioznih Prokupčana

Iako se na kraju prvog poluvremena činilo da će ovo biti najneizvesnija utakmica koju je KMF Leskovac odigrao na svom terenu, jer se poluvreme završilo rezultatom 1:1,  uz vođstvo gostiju od 1. minuta golom Grujića i izjednačenje u 15. Minutu, efektnim pogotkom kapitena Stanojevića u drugom poluvremenu stvari su došle na svoje mesto.

Iznenađujući pogodak kojim su gosti poveli uneo je nervozu u igru domaće ekipe pa je trebalo punih petnaest minuta da se bedem pred golom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << gostiju konačno probije.

Već na početku drugog dela igre Igor Stefanović postiže svoj prvi pogodak, a u 25.minutu Simonović dovodi domaću ekipu u vođstvo od 3:1. Posle nekoliko minuta mirne igre, mladi Marjanović postiže svoj prvenac u 31. minutu da bi posle gola Lutovca u 34. minut (4:2) Stefanović, svojim drugim pogotkom u 38. Minutu, postavio konačan rezultat utakmice.

Kmf Leskovac –Kmf Prokuplje 5:2 (1:1)

Za jedino iznenađenje na današnjoj utakmici pobrinula se leskovačka publika koja je ovog puta, za razliku od prethodnih utamica, došla u malom broju. Utakmicu je sa tribina pratilo oko 200 gledalaca.

U narednom kolu, ekipa iz Leskovca gostuje u Bujanovcu ekipi KMF AS.

Zoran Jovanović
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.