Izvor: JUGpress.com, 19.Jun.2020, 08:24

Jedino pristojno sredstvo pritiska na trenutni kriminalni režim je bojkot

LESKOVAC

Bojkot predstojećih izbora primorao je vlast da promeni izborni zakon, da formira nove “opozicione” političke organizacije kojima je pomogao u prikupljanju potpisa, da se po prvi put ne bavi tim “novim” ali I postojećim strankama koje učestvuju na izborima već režiranjem spotova za podizanje izlaznosti ali i razotkrio one kojima su mandati bitniji od date reči i sustinske promene sistema, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde Leskovac

 “Među njima nije samo napravljen dogovor o parčetu kolača već i pakt da ljude treba lagati da virusa nema a slobode ima.

Ovo su izbori  upravo za tu kvazi opoziciju a ne za vlast jer je u moru pretnji, pritisaka, laži…vlast već poznata.

Stranka Slobode i  pravde poziva svoje sugrađane da u nedelju 21.06. ostanu kod kuće i opredele se za svoje zdravlje, budućnost, dostojanstvo i pruže otpor besmislu postojećeg nakaradnog korumpiranog režima, saopštila je ova stranka.

.

                        

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.