Izvor: Pančevac-online.com, 05.Feb.2023, 09:47

JEZIVA NESREĆA NA STAROM GRDELIČKOM PUTU! Devojka poginula na licu mesta, tri mladića teško povređena!

Na putu Leskovac – Grdelica rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je mlada devojka izgubila život, a troje njenih prijatelja zadobilo teške telesne povrede i hitno prebačeno u Univerzitetski klinički centar Niš, potvrđeno je u leskovačkim zdravstvenim ustanovama. Prema tim izvorima, nesreća se dogodila na starom grdeličkom putu oko 3 sata. Svi […] The post JEZIVA NESREĆA NA STAROM GRDELIČKOM PUTU! Devojka poginula na licu mesta, tri mladića teško povređena! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka poginula u sudaru kod Grdelice, trojica mladića teško povređena

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2023

U sudaru koji se noćas dogodio u blizini Grdelice ženska osoba izgubila je život potvrđeno je Južnim vestima iz policije, dok su trojica mladića sa teškim povredama odmah prevezeni u UKC Niš...Iz policije ističu da se saobraćajna nesreća dogodila noćas oko 3 sata na starom auto-putu, kao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Jedna osoba poginula, tri teško povređene u saobraćajnoj nesreći

Izvor: B92, 05.Feb.2023

Rano jutros na putu Leskovac – Grdelica dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je devojka stradala, a troje mladića zadobilo je teške telesne povrede i hitno su prebačeni u Univerzitetski klinički centar Niš.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.