Devojka poginula u sudaru kod Grdelice, trojica mladića teško povređena

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2023, 10:45

Devojka poginula u sudaru kod Grdelice, trojica mladića teško povređena

U sudaru koji se noćas dogodio u blizini Grdelice ženska osoba izgubila je život potvrđeno je Južnim vestima iz policije, dok su trojica mladića sa teškim povredama odmah prevezeni u UKC Niš.

Iz policije ističu da se saobraćajna nesreća dogodila noćas oko 3 sata na starom auto-putu, kao i da je u njoj učestvovalo jedno vozilo.

Jedna devojka je poginula, dok su još tri osobe sa povredama omah prevežene u niški Klinički centar - kažu iz policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Iz UKC-a saopštavaju da su mladići primljeni sa višestrukim povredama, kao i da je odmah urađena kompletna dijagnostika.

18-godišnjak je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i on zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan. Kod 17-godišnjeg mladića utvrđen je serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Pacijent rođen 1999. godine ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan - kažu iz UKC-a.

Dodaju i da su sva trojica mladića stabilno i da nisu životno ugroženi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

TUŽNE FOTOGRAFIJE NESREĆE KOD GRDELICE: BMW u kojem je stradala devojka havarisan, teško povređena trojica njenih drugova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023

Velika tragedija koja je jednu osobu koštala života, a trojici mladića se bore za život...Jedna devojka tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu Leskovac - Grdelica. Fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama pokazuju koliko je automobil...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.