Humanitarni maskenbal u Leskovcu za prikupljanje novca za novi dom porodice Stanković

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2021, 09:19

Humanitarni maskenbal u Leskovcu za prikupljanje novca za novi dom porodice Stanković

Za novi dom porodice Stanković iz Donje Slatine, koja živi u teškim uslovima, nedostaje još 2.900 evra, pa iz fondacije "Pokreni život" organizuju humanitarni maskenbal kako bi prikupili nedostajuća sredstva. Građani koji su u mogućnosti mogu da doniraju novac na maskenbalu u utorak od 20 sati ispred Šop Đokićeve kuće u Leskovcu.

Poplave koje su januara pogodile jug Srbije nanele su štetu i porodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kući Stankovića, a pored obezbeđenih 10.000 evra, fali im još malo da bi dobili novi dom. Zato organizatori pozivaju građane dobre volje da se priključe maskenbalu. Potrebno još 2.900 evra za novi dom; foto: "Pokreni život"

Pozivamo sve vas da dođete sa mališanima, uživate u prelepoj atmosferi gde će vaše mališane zabavljati Maša i Meda, Miki i Mini, a vas veseliti bend "Južnjaci" - navode organizatori.

Svi koji su u mogućnosti, novac mogu da doniraju i na dinarski račun 165-7010855807-48, a detaljnije informacije dostupne su ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.