Gradonačelnik otvorio turski butik u centru Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik otvorio turski butik u centru Leskovca

Iako je potvrdio da nije uobičajena praksa da gradonačelnici svečano otvaraju privatne butike, Cvetanović je kao razlog naveo to da će vlasnici iz Turske otvoriti fabriku tekstila u Leskovcu.

Kako je kazao, to je i bio povod njegovog pojavljivanja prilikom presecanja svečane vrpce na otvaranju.

Nakon razgovora sa ambasadorom Turske, ozbiljno idemo u pregovore da ova kompanija, koja drži lanac butika >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << po celom svetu, otvori fabriku za proizvodnju garderobe baš u Leskovcu – rekao je Cvetanović.

Njegove navode potvrdio je i Dejan Mitić, zastupnik turske kompanije „Tudors“ u Srbiji.

Dobili smo zeleno svetlo od vlasnika iz Turske da otvorimo proizvodnju u Srbiji i to će biti Leskovac – najavio je Mitić.

On nije mogao da „Južnim vestima“ precizira kada će ta fabrika biti otvorena i na kojoj lokaciji, kao ni koliko radnika će ona zapošljavati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.