Otvoren turski butik u centru Leskovcu

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren turski butik u centru Leskovcu

LESKOVAC – Znam da nije uobičajeno da predstavnici lokalne samouprave otvaraju butike ali smo u ozbiljnim pregovorima sa vlasnicima iz Turske da u našem gradu otvore tekstilnu fabriku i to je povod mog dolaska, kazao je gradonačelnik Goran Cvetanović prilikom današnjeg otvaranja butika „Tudors“.

Njegove navode potvrdio je i direktor beograske kompanije „BJN“ koja je glavni zastupnik lanaca „Tudors“ butika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Srbiji, a koji su svoju dvestotu prodavnicu u svetu otvorili danas u Leskovcu.

„Dobili smo dozvolu od vlasnika kompanije da potražimo lokaciju u Srbiji gde ćemo otvoriti proizvodnju i sasvim je izvesno da će to biti Leskovac nakon što je vaš gradonačelnik obavio razgovore sa ambasadorom Turske u Beogradu“, saopštio je zastupnik te modne kuće Dejan Mitić.

On nije precizirao kada će fabrički pogon biti otvoren, na kojoj lokaciji i koliko će radnika uposliti.

U „Tudors“ buticima se prodaje isključivo muška garderoba a poznati su po proivodnji košulja i džempera. Lanac butika im se proteže od Dubaija do Londona.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik otvorio turski butik u centru Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2015

Iako je potvrdio da nije uobičajena praksa da gradonačelnici svečano otvaraju privatne butike, Cvetanović je kao razlog naveo to da će vlasnici iz Turske otvoriti fabriku tekstila u Leskovcu...Kako je kazao, to je i bio povod njegovog pojavljivanja prilikom presecanja svečane vrpce na otvaranju...Nakon...

Nastavak na JužneVesti.com...

NPS: Gradonačelnik zloupotrebljava javnu funkciju

Izvor: juGmedia, 25.Dec.2015, 16:08

LESKOVAC – Narodni pokret Srbije (NPS) u Leskovcu optužio je danas gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića za zloupotrebu javnih i privatnih resursa u svrhu lične promocije...Ova stranka je u saopštenju za javnost navela da se po nekoliko put otvaraju isti objekti i osvrnula se na jučerašnje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.