Cvetanović svečano otvorio turski butik u Leskovcu

Izvor: B92, 24.Dec.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović svečano otvorio turski butik u Leskovcu

Leskovac -- Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović svečano je otvorio turski butik u Leskovcu, zbog obećanog otvaranja fabrike, pišu “Južne vesti”.

Cvetanović je potvrdio da nije uobičajena praksa da gradonačelnici prisustvuju presecanju svečane vrpce na otvaranju privatnih butika, ali je kao razlog naveo to što će vlasnici tog butika iz Turske otvoriti fabriku tekstila.

“Nakon razgovora sa ambasadorom Turske, ozbiljno idemo u pregovore da ova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanija, koja drži lanac butika po celom svetu, otvori fabriku za proizvodnju garderobe baš u Leskovcu “, rekao je Cvetanović.

Njegove navode potvrdio je i Dejan Mitić, zastupnik turske kompanije „Tudors“ u Srbiji.

“Dobili smo zeleno svetlo od vlasnika iz Turske da otvorimo proizvodnju u Srbiji i to će biti Leskovac“, najavio je Mitić.

On nije mogao da ”Južnim vestima“ precizira kada će ta fabrika biti otvorena i na kojoj lokaciji, kao ni koliko radnika će ona zapošljavati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.