Grad Leskovac bi da obloži Skupštinu itisonom za 1,2 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2024, 10:17

Grad Leskovac bi da obloži Skupštinu itisonom za 1,2 miliona dinara

Gradska uprava u Leskovcu raspisala je javnu nabaku za 395 metara kvadratnih itisona koji planiraju da postave u hodniku i sali gradske Skupštine i Svečanoj sali Grada Leskovca. Traže firmu od koje će kupiti podni prostirač i koja će skinuti stari i ugraditi novi pod, a za sve to planiraju da izdvoje 1.200.000 dinara.

Uskoro zamena poda, foto: B. S. Tepison ITC Chambord ili “odgovarajući” od poliamida, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ukupne visine 7 milimetra, a gazećeg sloja 5, ukupne minimalne težine po kvadratu 1.650 grama i težine gazećeg sloja po metru kvadratnom 630 grama - želja je leskovačke Gradske uprave.

Kako stoji u tenderu, po 165 metara kvadratnih biće postavljeno u hodniku zgrade i sali gradske Skupštine, a 65 kvadrata u Svečanoj sali grada Leskovca.

U cenu uračunato lepljenje etisona za pod (korišćenjem lepka za vinil “TARKETT“ VK 800 ili odgovarajući) celom površinom u sali Skupštine grada. U cenu uračunato skidanje starog poda. Garancija za izvedene radove minimum 1 godina. Rok isporuke do 30 dana od trenutka potpisivanja ugovora. Rok ugradnje do 10 dana od dana uvođenja podopolagača u objekat - uslovi su Gradske uprave.

Traže da roba bude originalna, fabrički nova, bez ikakvih oštećenja i proizvođačkih nedostataka, u originalnom pakovanju proizvođača sa vidno označenom deklaracijom.

Procenjena vrednost nabavke je 1.200.000 dinara bez PDV-a, a koliko će tačno leskovčani platiti novi itison znaće se nakon 22. marta, kada ističe rok za podnošenje ponuda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Iz budžeta grada bolnic prebačen 134 miliona za nabavku opreme

Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2024

LESKOVAC..Iz budžeta grada Leskovca je na račun bolnice prebačeno 134.778.000 dinara za nabavku medicinske opreme, objavljeno je na sajtu grada...Podsećaju da je Aneks ugovora za nabavku medicinske opreme sa pripadajućom infrastrukturom potpisan 4. marta nakon čega je Ministarstvo držane uprave...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.