Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2024, 11:15

Iz budžeta grada bolnic prebačen 134 miliona za nabavku opreme

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca je na račun bolnice prebačeno 134.778.000 dinara za nabavku medicinske opreme, objavljeno je na sajtu grada.

Podsećaju da je Aneks ugovora za nabavku medicinske opreme sa pripadajućom infrastrukturom potpisan 4. marta nakon čega je Ministarstvo držane uprave i lokalne samouprave izvršilo namenski tranfer gradu Leskovcu kao deo preostalih 70% ugovorene vrednosti, odnosno navedeni iznos.

U objavi se ne precizira >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da li je to ministrstvo uplatilo sredstva pa su ona prebačena na račun bolnice ili je , zapravo, grad uplatio taj novac.

U toku prošle godine, leskovačka bolnica dobila je dva skenera, dva rendgen aparata, ultrazvučna aparata u vrednosti od milion i 600 hiljada evra, dobila je mamograf u vrednosti od 300.000 evra i magnetnu rezonancu vrednosti milion i 650.000 evra, navodi se u objavi .(kraj) LJS/ SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.