Izvor: Danas, 07.Nov.2023, 12:28

Gavrilović: Vučić govorom na predizbornom mitingu u Leskovcu prekršio zakone i Ustav

Predsedniik Srbije Aleksandar Vučić je u Leskovcu prekšio član 40 Zakona o sprečavanju korupcije, jer je držao govor i time pomogao da izborna lista SNS dobije što više glasova/poslanika kako bi sebe zastitio od kažnjivosti za kršenje Ustava! Ovo kršenje zakona je trebala da utvrdi Agencija za sprečavanje korupcije, rekao je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran Gavrilović.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gavrilović: Vučić u Leskovcu prekršio Zakon o sprečavanju korupcije

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2023

Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran Gavrilović ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prekršio Zakon o sprečavanju korupcije jer je držao govor na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Leskovcu, čime pomaže da ta izborna lista dobije više...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.