Izvor: JUGpress.com, 03.Jun.2023, 22:13

Dvojica košarkaša “Hisara” iz Leskovca analiziraju u potkastu NBA ligu i evropsku košarku

LESKOVAC

Dvojica košarkaša Hisara iz Leskovca, Bogdan Milenković i Luka Mihajlović, pokrenula su podkast na Jutjub kanalu pod nazivom ,,6.75range”koji se bavi analizom najjače košarkaške lige na svetu, NBA lige, a pored toga i analizom evropske košarke i evropskih takmičenja-Evrolige, Evrokupa i ABA lige. Do sada su snimljene 4 epizode, a u svakoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od njih akcenat je na aktuelnim dešavanjima u svetskoj i evropskoj košarci, analize učinka igrača, rezultata, iznošenje mišljenja o različitim košarkaškim aktuelnostima itd. Zanimljivo je da je pre nekoliko dana snimljena i prva epizoda sa gostom u studiju, a to je bio Stefan Đorđević, rođeni Leskovčanin i košarkaš Igokee.

,,Ideja je da podkast kroz analize i humor približi košarku ljudima i da, ako je moguće, što više ljudi zainteresujemo za sport. Podkast je osmišljen tako da bude zanimljiv i ljudima koji košarku prate malo površnije, trudimo se da i njih zainteresujemo da se uključe više. Naš cilj pre svega važi za Leskovac, (zato i pričamo našim dijalektom koliko je to moguće), a onda i za ostatak Srbije i regiona”, kaže Bogdan Milenković, košarkaš Hisara i jedan od tvoraca podkasta ,,6.75range”.

Sjajna ideja ove dvojice momaka uspešno je i realizovana, u prilog tome govore 4 snimljene epizode u kratkom vremenskom intervalu (nema sumnje da će ih biti još mnogo), kao i dovođenje jednog zvučnog imena za gosta emisije, a Stefan Đorđević to svakako jeste.

Finalna serija NBA lige je u toku, finale ABA lige će uskoro, nema sumnje da će se u ,,6.75range”podkastu to detaljno analizirati, kao i Svetsko prvenstvo u košarci koje počinje 25. avgusta i na kojem će nastupati i reprezentacija Srbije. (kraj)ĐS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka,   Jutjub

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.